Brasiliens største kryptobørs Mercado Bitcoin planlægger udvidelse

Brasiliens største kryptobørs Mercado Bitcoin planlægger udvidelse

Den brasilianske kryptobørs Mercado Bitcoin planlægger en udvidelse i Latinamerika. De ønsker at forsvare deres position som markedsleder i regionen og blive en af ​​de fem bedste kryptobørs i verden på lang sigt.

Den største kryptobørs i Brasilien, Mercado Bitcoin, har store udvidelsesplaner for Latinamerika. Efter at have modtaget næsten 38 millioner dollars i investeringer planlægger opstarten at udvide sit driftsområde til lande som Chile, Mexico og Argentina. Dette fremgår af en Bitcoin Profit pressemeddelelse fra virksomheden. Mercado Bitcoin ønsker at fremskynde sin virksomhedsvækst og etablere sig som markedsleder i regionen. Ud over åbningen af ​​nye filialer skal dette projekt også opnås ved at investere i kryptoplatformen Bitrust og den digitale bank Meubank. Venturen understøttes af fondsselskaberne GP Investimentos og Parallax Ventures og andre venturekapitalfirmaer.

Mercado Bitcoin vil være blandt de fem bedste krypto-børser

Mercado Bitcoin har store ambitioner. Virksomheden ønsker at være en af ​​de store aktører på verdensplan på lang sigt. I pressemeddelelsen forklarer CEO Reinaldo Rabelo eksplicit, hvordan hans kryptobørs ønsker at nå disse mål.

Vi ønsker at udvikle kryptoøkosystemet i Brasilien og skabe et marked, der er så udviklet som USA. For at opnå dette ønsker vi at blive en af ​​de fem største digitale børser i verden med Mercado Bitcoin. I dag er vi allerede den største børs i Latinamerika og opererer næsten udelukkende i Brasilien. Vi ser også på de andre markeder […]. Vores langsigtede mål er at deltage i opførelsen af ​​en ny infrastruktur til det finansielle marked (IMF) baseret på blockchain, smarte kontrakter og kryptoaktiver.

Med sin udvidelse lægger Mercado Bitcoin nu grundlaget for mulig markedsdominans i Sydamerika. Konkurrencen i nord sover dog ikke. Flere amerikanske kryptobørs meddelte for nylig deres børsintroduktion.

Dieser Beitrag wurde unter digitala veröffentlicht. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.