Chainlink Wealth Gap utvides som topp 1% eier Over 80% av LINK

  • LINK, den opprinnelige kryptovalutaen til Chainlink, har nådd en treårig høyde i distribusjonsulikhet.
  • De beste 1% av LINK-eierne utgjør 81,73% av LINK i omløp.
  • Chainlink er et desentralisert orakelnettverk som gir data fra den virkelige verden til smarte kontrakter og dApps.

LINK, den opprinnelige kryptovalutaen til Chainlink desentraliserte orakelplattform, har nådd en treårs høyde.

Nyhetene er gode for LINK-holdere, men ikke nødvendigvis på likestillingsskalaen. De beste 1% av eierne eier nå over 80% av tilbudet, ifølge Glassnode.

On-chain markedsinformasjonsfirmaet forklarer:

“LINK prosentandel av topp 1% adresser nådde nettopp en 3-års høyde på 81,737%. Tidligere 3-års høyde på 81,658% ble observert 14. januar 2021. ”

Sammenligning med andre kryptovalutaer

Når vi ser på dataene som Glassnode presenterer, startet den tilsynelatende økningen i eierskap i midten av 2019. Dette er nær begynnelsen av okseløpet, så kanskje en enhet lager seg opp under forberedelsene.

Chainlink kan virke urettferdig gitt prosentandelen av de beste LINK lommebøkene. Men den samme trenden ses i nesten alle andre kryptovalutaer.

Dette kan til og med sees med Cryptosoft, den første kryptoen som vellykket implementerte en distribuert og desentralisert valuta. Den største kryptovalutaen globalt etter markedsverdi er i følge noen sentralt.

Dataene er litt vanskeligere å fastslå, da de ikke er samlet. Ifølge BitInfoCharts kan det hevdes at de øverste 2,44% av de rikeste lommebøkene eier mest bitcoin. Enhver saldo med 1 BTC eller mer, utgjør over 94,94% av alle mynter.

Det blir litt galere hvis du graver enda dypere. De øverste 0,4% av adressene eier 85,5% av tilbudet. De beste 2500 største lommebokadressene, som representerer 0,01% av Bitcoin-nettverket, eier nesten 43% av all bitcoin i omløp.

Eters distribusjon er ikke mye bedre, med de 100 største lommebokholderne som kontrollerer over 35% av sirkulasjonsforsyningen.

Selv om USA øker pengemengden raskt, fant en studie fra Federal Reserve i september 2017 at de beste 1% i Amerika kontrollerte 38,5% prosent av den totale formuen, noe på nivå med kryptovalutaer som BTC eller LINK.

Hva er Chainlink (LINK)?

Chainlink er et desentralisert orakelnettverk som gir smarte kontrakter data fra den virkelige verden. Med introduksjonen av dApps (desentraliserte applikasjoner) ble det nødvendig at pålitelige, oppdaterte data ble importert på en desentralisert måte.

Det er her Chainlink kommer inn. Det gir manipuleringsbestandige innganger og utganger for å lette transaksjoner på blockchain. Denne typen nettverk er nødvendig for applikasjoner i mange bransjer, inkludert økonomi og sosiale medier.

Dieser Beitrag wurde unter Krypto veröffentlicht. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.