Eth2 Beacon Chain Can Still Lancering op 24 november

Eth2 Beacon Chain Can Still Lancering op 24 november, Zegt Ethereum

Danny Ryan is van mening dat Fase 0 van Eth2 nog steeds kan starten, zelfs met de meer dan 105k ETH inzet. In een AMA zitting op 18 Nov., zei de Etherische ontwikkelaar het geen steek houdt Bitcoin Code om de meer dan $49 miljoen waarde van muntstukken in ,,voorgeborchte der tijd“ te verlaten en het aanpassen van de drempel neer van 524.288 ETH is redelijk.

Waarom Eth2?

Gezien de toenemende eisen die aan de hoofdketen worden gesteld, zijn de ontwikkelaars van plan om door te gaan naar een nieuw consensusalgoritme-regime, weg van het huidige Proof-of-Work.

In een drie jaar durende, meerfasige uitfasering, met als hoogtepunt Serenity, zal het netwerk vertrouwen op validatoren – niet op mijnwerkers – om het draaien van veeleisende toepassingen te ondersteunen.
Beacon Chain Mainnet Lanceringsvoorwaarden

Voor die tijd zeggen waarnemers dat het succes van de Beacon Chain de basis zal zijn van Eth2 en Proof-of-Stake. Het officiële Eth2 depositocontract voor de Beacon Chain, dat begin november werd aangekondigd, heeft meer dan 105k ETH, minder dan de 524.288 ETH-munten die nodig zijn voor de activering.

De vrees bestaat dat deze drempel in de komende vier dagen niet zal worden gehaald. Daarom is uitstel van de lancering van het Beacon Chain-hoofdnet zeer waarschijnlijk.

Om deze reden, stellen de commentators voor het knijpen van de min_genesis_active_validator_count op een manier die ongeacht het aantal ETH dat tegen 24 Nov. wordt ingezet, Fase 0 van Eth2 zal gaan zoals gepland.

Al, validator distributie is bevredigend.

Activeren of uitstellen?

Het adviseren van deze redenering is de manier waarop het „524.288 ETH“ bedrag werd bereikt tijdens de planning van Eth2.

Op dat moment werd de prijs van ETH verhandeld op ongeveer $80. Sindsdien zijn de prijzen enorm gestegen. ETH handelt momenteel op meer dan $470. Ook is er veel veranderd binnen de Ethereum economie.

Zo zijn er bijvoorbeeld mogelijke opportuniteitskostenverliezen ondanks de strafvermindering door de stijging van de DeFi-protocollen die hoge rendementen beloven. De lancering van geautomatiseerde Robo-adviseurs zoals YETH by Yearn Finance fungeert als „ETH“ zwarte gaten met betere incentives.

Andere ontwikkelaars, waaronder Eric Conner, stellen voor de lanceringsdatum uit te stellen tot 15 december of zelfs volgend jaar om de aanvallen van de poortwachter af te weren. Het zal ook tijd geven voor mensen die nog steeds aan het uitzoeken zijn hoe ze moeten inzetten en om meer tijd te geven voor het originele ontwerp om te pannen.

Dieser Beitrag wurde unter Krypto veröffentlicht. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.